Parmigiano Reggiano DOP (30 maanden gerijpt) / Bertinelli | Parmezaanse kaas / ca 300gram / t.h.t. 06-09-2024

Artikel 1 van 25
€ 16,95 (inclusief btw)

Parmigiano Reggiano-kaas kan worden geproduceerd in zowel de vlakte en op de heuvel/berg in Noord-Italië. De koeien die melk produceren voor Parmezaanse kaas worden alleen gevoed met vers groenvoer en hooi. Conserveringsmiddelen zijn niet toegestaan en de bewerking is met rauwe melk. De rijpingsduur is zeer variabel, van 12 maanden tot over de 3 jaar (in ons geval altijd meer dan 30 maanden): op deze manier, en dankzij de kracht van rauwe melk, krijgt de smaak een bepaalde complexiteit, waardoor het een waardevolle kaas wordt. Het is een harde kaas die volgens zijn kenmerken zo gegeten kan worden of geraspt. De bereiding is grotendeels handmatig.
---------

Being the undisputed symbol of Made in Italy, this product fully respects the restrictive regulation of the label. It is a PDO firm cheese made from raw cow’s milk, which is semi-skimmed without additives or preservatives. The producing areas comprise the provinces of Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (only the area to the west of the Reno river) and Mantua (the area to the south of the Po river). Its rich, distinctive flavour makes it the ideal pairing of balsamic vinegar and dried fruit like walnuts, figs, hazelnuts and plums.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel