collo

Naranjilla / lulo / Vers / Colombia / Doos (ca 12-14 stuks)

Artikel 24 van 41
€ 59,00 (inclusief btw)

Naranjilla is een zeer populaire fruit in Ecuador en andere Latijns-Amerikaanse landen. Het is ook bekend als lulo, Obando, Cocona of Nuqui. Het woord naranjilla vertaalt als kleine sinaasappel; maar de smaak is heel anders dan een sinaasappel - het heeft een vrij kruidige zure smaak. De binnenkant van de vrucht er eigenlijk meer een tomatillo dan een sinaasappel.

Een van de belangrijkste toepassingen van naranjillas is om sap van te maken, het werkt ook goed met vele andere vruchten in sappen en smoothies. Ze kunnen ook worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten als desserts zoals ijs en taarten of hartige gerechten zoals secos of vlees stoofschotels. Ze zijn ook geweldig in dranken zoals Colada de avena of cocktails zoals naranjillazo of aguardiente sour.

Naranjilla wordt veel gebruikt als basis voor veel producten zoals gemixt in sappen, ijs, jam, confituur, sauzen, desserts, snoep, enz.

De sappige pulp kan worden geconsumeerd in smoothies of als sap, inclusief de schil om optimaal te profiteren van de voedingsstoffen, vezels en mineralen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel