SPINAZIE GROF | TEELT:BIO/EKO - NL | 500GRAM
Deze spinazie is geschikt om te koken of te roerbakken. De blaadjes zijn donkergroen. Bevat zand dus goed wassen voor gebruik!
Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.
Account aanmakenDeze spinazie is geschikt om te koken of te roerbakken. De blaadjes zijn donkergroen. Bevat zand dus goed wassen voor gebruik!
De zoete aardappelen worden gebruikt in de Surinaamse keuken. Ook staat de zoete aardappel op het traditionele menu voor Thanksgiving Day in de Verenigde Staten (US: `Yam`). Bij de bereiding worden de zoete aardappels geschild,…
Cavolo nero is een koolsoort die voornamelijk in het Middellands zeegebied voorkomt en veel gebruikt wordt in de Toscaanse keuken. In het Nederlands wordt het ook wel palmkool genoemd dankzij het palmachtige uiterlijk van het…
nieuw van het seizoen
Raapstelen mals uit Puglia (winter), lijkt op broccoli.
Heerlijk in de koekenpan met olie en knoflook. Onmisbaar om de beroemde orecchiette pasta te bereiden.
Typisch voor de regio Lazio. De puntarelle zijn de scheuten van de cichorei “cimata”, krokant en met een karakteristieke bittere smaak. De voorbereiding is zeer gemakkelijk. De salade van puntarelle in Romeinse stijl volgt de…
Wij verzenden met:
Veilig betalen met: