Mandarijnen Pureé | 100% fruit | Ponthier | zak 1000ml

Vorige Artikel 24 van 35 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)
Ponthier mandarijnen puree wordt gemaakt van mandarijnen uit Sicilië. In Sicilië worden mandarijnen van de beste kwaliteit geteeld volgens lokale tradities. Deze mandarijnen hebben uitermate smaakvol vruchtvlees, zijn helder oranje van kleur en hebben een sterk aroma.

Ponthier mandarijnpuree is een koel verse vruchtenpuree van sublieme kwaliteit in een praktische schenkverpakking. Ponthier vruchtenpuree is kant en klaar en direct te gebruiken. Je hoeft het fruit dus niet meer te wassen, schillen, snijden en te pureren.
De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vulling bij chocolade en suikerwerk. Ook is het uitermate geschikt bij het gebruik in desserts zoals in ijs, sorberts, mousses of gelei’s.

Het is de perfecte oplossing bij seizoensproducten of tekort aan tijd. Met meer dan dertig smaken, zijn de keuzes en de mogelijkheden bijna eindeloos. Ongeopend en gekoeld is de puree na productie nog 12 maanden houdbaar. Na opening ca. 5 dagen. Invriezen in porties is ook heel goed mogelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2022 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss