Thompson Seedless Druif Rio Bianca | | Groene druiven | CHILI | 500gram

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)

Thompson Seedless is een witte pitloze druif die jarenlang de steunpilaar was van de pitloze druivenvarieteiten. Op zijn best zijn deze druiven onweerstaanbaar zoet met een mooie frisse textuur. Helaas wordt het te vaak iets vroeg geoogst, wat invloed heeft op het niveau van zoetheid, maar dit kan worden opgemerkt door een diepere groene kleur. De bes heeft een opvallende langwerpige vorm, met een aantrekkelijke lichtgroene gele schil. Er zitten geen zaden in de bes.

Thompson Seedless is een aantrekkelijke witte pit zonder pit voor consumenten die op zoek zijn naar een goede zoetheid en een aantrekkelijk mondgevoel.

Zoet, fris, langwerpig

Thompson Seedless; Sultana

Herkomst: Thompson Seedless is een Sultana-druif, behorend tot de familie Sultanina. Dit is de moderne naam die aan het fruit wordt gegeven ter ere van William Thompson, de eerste man die het ras in Californië verbouwde (circa 1872). Onderstammen en geavanceerde teelttechnieken worden gebruikt om het fruit te produceren zoals we het kennen, in plaats van de kleinere, meer strokleurige originele Sultana.

Geteeld in: de meeste landen waar tafeldruiven worden geproduceerd, verbouwen Thompson Seedless. Het is de belangrijkste witte druif die in Griekenland wordt geteeld, maar neemt in de meeste landen af ​​naarmate er meer verbeterde variëteiten beschikbaar komen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2022 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss