De Cantaloupe meloen is herkenbaar aan de ruwe groenig gekleurde buitenkant en het aromatische, oranje-koraalkleurige vruchtvlees Wanneer het perfect rijp is, is het vlees sappig, zalvend en zoet.
De Cantaloupe meloen is herkenbaar aan de ruwe groenig gekleurde buitenkant en het aromatische, oranje-koraalkleurige vruchtvlees Wanneer het perfect rijp is, is het vlees sappig, zalvend en zoet.
De galia meloen, voornamelijk afkomstig uit Israël, is geelgroen van kleur en heeft een sterk gesegmenteerdde schil. De meloen is lichtgroen van kleur, heeft een vruchtvlees dat mild en sappig is en dat een honingachtige zoetheid…
De galia meloen, voornamelijk afkomstig uit Israël, is geelgroen van kleur en heeft een sterk gesegmenteerdde schil. De meloen is lichtgroen van kleur, heeft een vruchtvlees dat mild en sappig is en dat een honingachtige zoetheid…
Meloenen met sappig en zoet vruchtvlees.Wanneer ze goed rijp zijn krijgen ze een nogal karakterstiek zoet aroma. Piel de sapo meloenen zijn rijk aan vitamine A en C. De naam Piel…
Meloenen met sappig en zoet vruchtvlees.Wanneer ze goed rijp zijn krijgen ze een nogal karakterstiek zoet aroma. Piel de sapo meloenen zijn rijk aan vitamine A en C. De naam Piel…
Watermeloen is rijk aan vocht. Men kan ervan eten en zo de dorst lessen.
Aziaten roosteren en zouten de watermeloenpitten. Ook eet men gezuurde watermeloenschil. De eerste watermeloenen werden in Nederland pas geruime tijd na de…
Watermeloen is rijk aan vocht. Men kan ervan eten en zo de dorst lessen.
Aziaten roosteren en zouten de watermeloenpitten. Ook eet men gezuurde watermeloenschil. De eerste watermeloenen werden in Nederland pas geruime tijd na de…