Diverse soorten aardappelen, van reguliere teelt maar ook biologisch. Diverse soorten, binnenlandse aardappelen, buitenlandse aardappelen. Kruimig, vast en vrij vast. We vinden het belangrijk om de soortnamen te vermelden.
Connect is een medium late kruimige aardappel met lichtgeel tot geel vruchtvlees. Connect geeft een hoge opbrengst met goede weerstand tegen late plaag. Zowel het gebladerte als de knollen zijn goed geschikt voor biologische…
Egale, rode, ovale aardappel met vlakke ogen. Gekookt in de schil is de Rose val geel van kleur en zeer smakelijk. De Roseval is een culinaire vastkokende aardappel en is onder goede omstandigheden het hele jaar rond verkrijgbaar.…
Vitabella is een smaakvolle vastkokende ovale aardappe. Het is een vrij vroeg soort, verkrijgbaar vanaf juli. Vitabella´s vlakke ogen en mooie vorm vergemakkelijken het schillen. De knollen dienen bij het koken goed in het water…
Vitabella is een smaakvolle vastkokende ovale aardappe. Het is een vrij vroeg soort, verkrijgbaar vanaf juli. Vitabella´s vlakke ogen en mooie vorm vergemakkelijken het schillen. De knollen dienen bij het koken goed in het water…
De zoete aardappelen worden gebruikt in de Surinaamse keuken. Ook staat de zoete aardappel op het traditionele menu voor Thanksgiving Day in de Verenigde Staten (US: `Yam`). Bij de bereiding worden de zoete aardappels geschild,…
De zoete aardappelen worden gebruikt in de Surinaamse keuken. Ook staat de zoete aardappel op het traditionele menu voor Thanksgiving Day in de Verenigde Staten (US: `Yam`). Bij de bereiding worden de zoete aardappels geschild,…
Net als bij de gewone aardappel (truffelaardappel) bestaan er ook zoete aardappelen met paars vruchtvlees. Paarse Zoete aardappelen zijn rijk aan bèta-caroteen. Zoete aardappel kunnen in de oven gebakken worden door simpelweg de…
Net als bij de gewone aardappel (truffelaardappel) bestaan er ook zoete aardappelen met paars vruchtvlees. Paarse Zoete aardappelen zijn rijk aan bèta-caroteen. Zoete aardappel kunnen in de oven gebakken worden door simpelweg de…
De Agata is van oorsprong een Nederlands aardappelras. Het is een zeer vroeg rijpende, geelhuidige, geelvlezige variëteit met een aantrekkelijke heldere huid. Het is een vastkokende aardappel.
De Agata is van oorsprong een Nederlands aardappelras. Het is een zeer vroeg rijpende, geelhuidige, geelvlezige variëteit met een aantrekkelijke heldere huid. Het is een vastkokende aardappel.
Peervormig ras, oorspronkelijk uit Duitsland. Heeft een vrij gladde schil (geel) en is 'vrijvast' en kruimig (salade aardappel). Zeer smaakvolle aardappel.
Peervormig ras, oorspronkelijk uit Duitsland. Heeft een vrij gladde schil (geel) en is 'vrijvast' en kruimig (salade aardappel). Zeer smaakvolle aardappel.
Deze bekende Franse aardappel is kegelvormig en zowel de schil als het vruchtvlees zijn geel van kleur. Het is een vastkokende aardappel met een nootachtige, op tamme kastanje
lijkende smaak. De aardappel kan zeer goed in de schil…
Deze bekende Franse aardappel is langwerpig en zowel de schil als het vruchtvlees zijn geel van kleur. Het is een vastkokende aardappel met een nootachtige, haast tamme kastanje achtige smaak. De aardappel kan zeer goed in de…
De zoete aardappelen worden gebruikt in de Surinaamse keuken. Ook staat de zoete aardappel op het traditionele menu voor Thanksgiving Day in de Verenigde Staten (US: `Yam`). Bij de bereiding worden de zoete aardappels geschild,…
Net als bij de gewone aardappel (truffelaardappel) bestaan er ook zoete aardappelen met paars vruchtvlees. Paarse Zoete aardappelen zijn rijk aan bèta-caroteen. Zoete aardappel kunnen in de oven gebakken worden door simpelweg de…
Net als bij de gewone aardappel (truffelaardappel) bestaan er ook zoete aardappelen met paars vruchtvlees. Paarse Zoete aardappelen zijn rijk aan bèta-caroteen. Zoete aardappel kunnen in de oven gebakken worden door simpelweg de…