BEZORG INFORMATIE

Onze bezorgdagen
Onze bezorgdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. We verzenden met Post.nl (NL en BE) en Redjepakketje (NL). Is er iets niet op voorraad dan ontvangt u bericht per email met de dan te verwachten bezorgdag. Ongeveer 80% van de producten zijn binnen 2 werkdagen leverbaar. 

Standaardbezorging Nederland en België via Postnl
De normale standaardbezorging gaat via Postnl, u ontvangt een tracking zodra uw bestelling op verzending gaat. Postnl bezorgd in heel Nederland (inclusief de waddeneilanden) en in heel België.

Bezorging op afspraak (NL)
Wilt u uw bestelling op een bepaalde dag of datum ontvangen? Dan kunt u kiezen in het bestelformulier voor de optie bezorging op afspraak. U heeft dan keuze uit de bezorgtijden die Postnl aanbiedt of tegen meerprijs een avondlevering of spoeddlevering in de ochtend vòòr 12uur.

Bezorging in de avond met Redjepakketje (NL)
Liever een avondbezorging met RJP? Dan kunt u kiezen voor een avondlevering van Redjepakketje. RJP geeft een realtime aflevertijdvak van een half uur vantevoren. Zo weet u heel precies op welk moment zij op de stoep staan. Levering met RJP kan bij ons alleen op de werkdagen wo t/m vrij in de avonduren van 17:00-22:30uur. Voor bedrijfsadressen is deze optie niet geschikt.

Afhaallocatie Postnl (NL)
Bent u niet thuis dan kunt u ook nog kiezen om uw bestelling op een afhaalpunt te laten bezorgen waar u in uw eigen tijd de bestelling kunt afhalen. Er is altijd wel een Postnl afhaalpunt in de buurt van uw huisadres of werkadres.

Spoed!
Wilt u uw producten snel ontvangen? Kies dan voor de optie "spoed, laat mij weten wat de snelst mogelijke levering is!".
Bij deze optie krijgt u een beetje voorrang en doen wij ons uiterste best u zo snel mogelijk te laten weten wanneer de snelst mogelijke bezorging is. Omdat we afhankelijk zijn van diverse factoren zoals onze eigen voorraad, beschikbaarheid van producten, tijd van verzending, weekenden en feestdagen dan wil het soms gewoonweg niet eerder geleverd. Lukt het niet op tijd dan is annulering ook altijd mogelijk.

Bijzonderheden bezorging, zomervakantie:

 BezorgingReden
--geen bijzonderheden--  
   
   
   

Minimum bestelbedrag: 25,- Euro exclusief verzendkosten

Bezorgkosten Nederland op afspraak met Postnl: 5,95 Euro
Bezorgdkosten afhaalpunt via Postnl: 5,95 Euro
*Extra kosten avondlevering tussen 17:00-22:00 via Redjepakketje: +1,50 Euro
*Extra kosten ochtend levering (voor 12:00uur) via Postnl: +10,50 Eur


Bezorgkosten Belgie via Postnl: 5,95 Euro
 

Winkeladres voor afhaling:
De Gezonde Apotheker

Boven Oosterdiep 69
9641JN veendam

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: open van 8:00-18:00uur
Zaterdag: open van 8:00-17:00uur
Zondag: gesloten

Vragen?
Tel: 0598-616728 (tijdens onze winkeltijden)
Whatsapp: 06 55188945
Email: info@degezondeapotheker.nl

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss