Aardbeien Purée | 90% fruit - 10% suiker | Ponthier | zak 1000ml / t.h.t. 09-03-2024

Artikel 1 van 29 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)
De aardbeien voor de Ponthier aardbeien puree zijn heerlijk geurig en zoet van smaak. Tijdens het productie proces worden de zaadjes van de aardbeien verwijderd waardoor alle bitterheid uit de puree verdwijnt.

Ponthier aardbeienpuree is een koel verse vruchtenpuree van sublieme kwaliteit in een praktische schenkverpakking. Ponthier vruchtenpuree is kant en klaar en direct te gebruiken. Je hoeft het fruit dus niet meer te wassen, schillen, snijden en te pureren.
De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vulling bij chocolade en suikerwerk. Ook is het uitermate geschikt bij het gebruik in desserts zoals in ijs, sorberts, mousses of gelei’s.

Het is de perfecte oplossing bij seizoensproducten of tekort aan tijd. Met meer dan dertig smaken, zijn de keuzes en de mogelijkheden bijna eindeloos. Ongeopend en gekoeld is de puree na productie nog 12 maanden houdbaar. Na opening ca. 5 dagen. Invriezen in porties is ook heel goed mogelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss