Vruchten puree's

De vruchtenpuree's worden gebruikt als ingrediënt voor in taarten, cake's, cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vulling bij chocolade en suikerwerk. Ook is het uitermate geschikt bij het gebruik in desserts zoals in ijs, sorberts, mousses of gelei’s. Ideaal voor de (hobby-) banketbakker!

Onderscheidend
De vruchtenmoes wordt gemaakt van rijp vers fruit. De pulp is ongekookt (op lage temperatuur gepasteuriseerd) en onderscheidt zich op deze manier van compote. Het is niet gemakkelijk om een perfecte constante zelfgemaakte puree te bereiden. En dan nog niet gesproken over de lastig te bereiden producten zoals kokosnoot, passievrucht of vruchten die niet jaar rond van goede prijs-kwaliteit verhouding zijn zoals framboos, aardbei of abrikoos.

Toepassingen
De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies of als vulling bij chocolade en suikerwerk. Maar het is ook uitermate geschikt bij desserts zoals in ijs, sorbets, mousses of gelei.

Houdbaarheid
Ongeopend en gekoeld is de puree na productie nog 12 maanden houdbaar. Na opening ca. 20 dagen.

Online verkoop
Verzending in Nederland en Belgie

Sorteer op
© 2012 - 2024 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel