Bergamot Pureé | 100% fruit | Ponthier | zak 1000ml / t.h.t. 08-11-2022

Vorige Artikel 7 van 41 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)
De bergamot is een kruising tussen een limoen en een bitter sinaasappel. De bergamots in deze puree komen uit Italië, waar ze genieten van het Mediterrane klimaat.

Ponthier bergamotpuree is een koel verse vruchtenpuree van sublieme kwaliteit in een praktische schenkverpakking. Ponthier vruchtenpuree is kant en klaar en direct te gebruiken. Je hoeft het fruit dus niet meer te wassen, schillen, snijden en te pureren.

De bergamotvrucht lijkt een beetje op een citroen, dus in principe kun je veel hetzelfde ermee doen als met een citroen. Olie uit deze vrucht zit bijvoorbeeld in de beroemde earl grey melange.
De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vulling bij chocolade en suikerwerk. Ook is het uitermate geschikt bij het gebruik in desserts zoals in ijs, sorberts, mousses of gelei’s.

Het is de perfecte oplossing bij seizoensproducten of tekort aan tijd. Met meer dan dertig smaken, zijn de keuzes en de mogelijkheden bijna eindeloos. Ongeopend en gekoeld is de puree na productie nog 12 maanden houdbaar. Na opening ca. 5 dagen. Invriezen in porties is ook heel goed mogelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss