Lychee puree | 90% fruit - 10% suiker | Ponthier | zak 1000ml / t.h.t 15-09-2022

Vorige Artikel 26 van 39 Volgende
€ 18,95 (inclusief btw)

De fruitpuree van Ponthier wordt gemaakt van fruit dat optimaal rijp geplukt is. Het zorgvuldig geselecteerde fruit wordt vervolgens verwerkt tot fruitpuree in de productieateliers in Frankrijk, volgens processen die ervoor zorgen dat alle kwaliteiten van het verse fruit behouden blijven. De puree bestaat voor 90% uit fruit en bevat 10% suiker. Enkele purees zijn ook verkrijgbaar in 100% fruit (ongezoet).

De fruitpurees bevatten geen smaak-, kleur-, verdikkings- of bewaarmiddelen. Met een breed assortiment van meer dan 30 soorten biedt het Franse bedrijf gemak, tijdwinst en constante kwaliteit in alle seizoenen.

De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vulling bij chocolade en suikerwerk. Ook is het uitermate geschikt bij het gebruik in desserts zoals in ijs, sorberts, mousses of gelei’s.

Het is de perfecte oplossing bij seizoensproducten of tekort aan tijd. Met meer dan dertig smaken, zijn de keuzes en de mogelijkheden bijna eindeloos. Ongeopend en gekoeld is de puree na productie nog 12 maanden houdbaar. Na opening gekoeld 4-6 C ca. 21 dagen. Invriezen in porties is ook heel goed mogelijk.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss