100% Italië

OLIJFOLIE EXTRA VERGINE / OLIO “ETICHETTA VERDE”/ SEIZOEN 2023-2024 / FLES 1 L / t.h.t. 18-09-2025

Artikel 17 van 23
€ 23,95 (inclusief btw)

Een extra vierge olijfolie. Voor de productie worden twee soorten cultivars of olijfsoorten gebruikt: de ogliarola en de coratina, beide typisch uit de regio Apulië. Smaak: half fruitig, met een lichte amandel nasmaak en licht bitter-kruidig. Zuurgraad: 0,35%. Uitstekend rauw op plantaardige voorgerechten, visgerechten en pasta.

Dit is de extra vierge olijfolie die wordt verkregen door middel van de klassieke centrifugatie methode met speciale roestvrijstalen machines (decanter) met koude extractie.

Een paar kilometer van Bari, op het platteland van Molfetta, komt het land tot leven in de olijfboom. Uit de combinatie van de beste olijven van de variëteiten Ogliarola Barese en Coratina wordt de extra vierge olijfolie Goccia di Sole geboren.

Onze olie kennen is als ons kennen. Het is als het ontdekken van het land waar we werken, het ervaren van de emoties die in ons zijn, die worden gevoeld in de traditie van Goccia di Sole: de olie van ons beste land, gevestigd op zowel Italiaanse als buitenlandse markten en bekroond met de meest prestigieuze onderscheidingen.

De Coöperatieve Oliemolen GOCCIA DI SOLE - Molfetta s.r.l. werd in 1963 opgericht initiatief van lokale olijventelers.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel