Rawit rood / kleine pepertjes / mini pepers / India / 250gram
OverzichtKleine, venijnig scherpe chilipepers vornamelijk gebruikt in de thaise keuken.
Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Account aanmakenKleine, venijnig scherpe chilipepers vornamelijk gebruikt in de thaise keuken.
Madame-jeanette is een hete en gele, Surinaamse chilipeper-cultivar, die vaak wordt verward met de adjuma. Beide variëteiten behoren net als de Mexicaanse habanero tot de soort Capsicum chinense. De vruchten van madame-jeanette…
Kleine, venijnig scherpe chilipepers vornamelijk gebruikt in de thaise keuken. Deze groene variant is iets minder pittig dan de rode, maar evengoed vol van smaak.
Spaanse peper kan meegekookt worden in gerechten als chili con carne, Indiase curry`s en dergelijke. Het pikantste deel zijn de zaadlijsten, de witte randen waaraan de zaden vastzitten met het rode vruchtvlees. De waargenomen…
De habanero is een zeer hete chilipeper van het geslacht Capsicum. Onrijpe habanero's zijn groen en rijpen rood af. Ook zijn er gele en oranjeachtige varianten. Ze zijn 2 tot 6 centimeter lang. De pepers worden beoordeeld van…
Red Ghost Chili hoort in het rijtje van de allerheetste pepers. De chilipepeper is gegroefd, licht gebogen en heeft een punt. Ze worden rood geoogst en verkocht wanneer ze rijp en op hun allerpittigst zijn. De grootte van chiles…
Onbehandeld
Andere namen voor geelwortel zijn: kurkuma, turmeriek, koenjit en koenir
Herkomst:
India, Zuid China (tropische en subtropische gebieden)Smaak:
Verse geelwortel wordt vooral gebruikt als `geelmaker` in gerechten, maar de wortel…
Wij verzenden met:
Veilig betalen met: