Hayani dadels | Verse natuurlijke dadels | Israel | Ontdooit product | 500gram

Vorige Artikel 28 van 72 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)

Hayani dadels worden ingevroren na de oogst en verhandeld als bevroren product. Deze dadels worden rijp geplukt, direct ingevroren en ondergaan geen bewerking. Natuurlijke dadels hebben hun natuurlijke zoetheid, maar slechts de helft van de calorieën van andere dadels. Een verse dadel heeft een minder zoete smaak dan een normale dadel is heerlijk om zo te eten of gevuld met kaas.

Van een aantrekkelijk voorgerecht tot een betoverende entrée tot een verrukkelijk dessert, er is niets zo heerlijk en voedzaam als de Jordan Hayani-dadels. Zolang ze bevroren blijven, blijven ze in perfecte staat en smaken ze alsof ze vers van de palmboom komen.

Bijna alle dadels worden gedroogd in de zon, zodat de concentratie van suikers verhoogt. Op deze manier worden ze zoeter en zijn ze lang houdbaar. Deze manier van conserveren maakt ze lang houdbaar.
Verse dadels bevatten veel minder calorieën en zijn rijker aan vitamines dan de gedroogde maar zijn daardoor (ontdooit)minder lang houdbaar. Bevroren zijn de verse dadels het hele jaar beschikbaar.

Deze dadels worden bevroren verzonden en komt bij u ontdooit aan. Ontdooide dadels zijn gekoeld nog enkele dagen houdbaar. Deze dadel is wat steviger en minder zoet dan de Medjoul dadel, welke juist om zijn zoetheid bekend staat.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss