Recept

Truffelaardappel: Tweekleuren Aardappelsalade

Artikel 3 van 4

Ingrediënten: 200 gram truffelaardappels (ongeschild), 200 gram kleine vastkokende aardappelen zoals nicola of La Ratte (ongeschild), 1 citroen, 3 lepels extra vergine olijfolie, 2 eieren, 100 gram crème fraîche, bosje radijsjes, 1 bosje bieslook, versgemalen zwarte peper, zeezout.

Bereiding: Kook allereerst in 15 minuten de aardappelen (met schil!) in ruim water gaar. Vergeet niet wat zout toe te voegen. Zorg ervoor dat ook de 2 eieren (hard) worden gekookt. Maak ondertussen de dressing met de olijfolie, het sap van de citroen en de crème fraîche. Roer dit goed door elkaar. Snij de aardappels, zodra ze gekookt en een beetje afgekoeld zijn, in grove blokjes. Snijd de radijsjes en eieren in dunne plakjes. De bieslook kun je fijnsnijden en naar wens toevoegen. Meng het geheel en breng op smaak met zwarte peper en zeezout.

Tip 1: Zet een schaaltje uitgebakken spek op tafel.

Tip 2: Een eetlepel grove mosterd door de dressing.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 www.Vers-Bestellen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel